Nu flyttar vi!

Bästa läsare, den sista artikeln har publicerats på tidningeninnovation.se.

I fortsättningen ­hittar du nyheter och inspiration om innovation på vinnova.se, i Vinnovas nyhetsbrev och om du ­följer oss på Facebook, Linkedin och Twitter. Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev på vinnova.se/prenumerera kan du fort­sätta att ta del av inspirerande artiklar och hålla dig uppdaterad om vilka nya innovationssatsningar som är på gång. Tack till dig som läst webbtidningen genom åren och välkommen att följa oss i våra andra digitala kanaler i fortsättningen!

Här hittar du inspiration om innovation.

Kommentera

Tidningen Innovation modererar kommentarerna på sidan. Vi förbehåller oss rätten att radera poster som innehåller till exempel personangrepp, reklam, rasistiskt eller sexistiskt innehåll. Det gäller även poster med länkar till sidor där sådant innehåll förekommer.